Een land dat groot geworden is als handelsnatie kent maar één echte afspiegeling van deze handelsgeest, de Nederlandse Warenmarkt. Deze trots mag veel meer worden uitgedragen, maar hoe dan is de vraag?

Meer nieuwe klanten en meer omzet per vaste klant!

Er is vertrouwen in de ondernemers op de markt. Er is vertrouwen in de producten op de markt. En samen zullen wij kijken naar hoe het vertrouwen van de consument herstelt kan worden.

Door kennis en kunde op de Nederlandse warenmarkt te bundelen bouwen de ondernemers gezamenlijk aan een stevig fundament voor de toekomst.

Hoe zorg ik op de drukke zaterdagen dat de klanten achteraan niet weglopen?

Wat veel vertrouwen geeft is de wijze waarop de hedendaagse ondernemer bezig is met het uitoefenen van zijn/haar vak.

Enkele voorbeelden

Een kaashandelaar die vraagt: “Hoe zorgt ik op de drukke zaterdagen dat de klanten achteraan niet weglopen?” – Een plantenhandelaar: “Waarom koopt een klant zijn planten wél bij een bouwmarkt of tuinder, en niet bij mij?” – Een Notenspecialist die stelt: “Hoe motiveer en instrueer ik mijn weekendkrachten op een juiste manier?” en “Hoe kom ik in contact met kijkende klanten?”

Allemaal zeer terechte vragen waarvoor wij binnen onze trainingsprogramma’s directe oplossingen aandragen. Samen met Ambulante Ondernemers geven wij een nieuw antwoord op een nieuw tijdperk.

 

 

 

Bekijk onze trainingsprogramma’s
Een greep uit onze referenties:

 

 

allesoverdemarkt

Stibesta

CVAH

 

FHKN

 

standwerker certificaat

Neem contact met ons op!

Training en advies om organisaties (op commercieel gebied) beter te laten presteren!