Remco Daniël Koedam is mede- eigenaar van het bureau Koedam & Koedam. Tevens is hij gediplomeerd Professional Trainer en heeft hiervoor zijn studie gevolgd aan de TFC Trainers Academie (PHBO registeropleiding) te Amsterdam. Verder is Remco Gecertificeerd Trainer en Partner van BPMA: Institute for Commercial Attitude & Sales Process Control.

Zijn achtergrond en ervaring ligt met name in de meubelbranche. Hier is hij ruim 15 jaar succesvol werkzaam geweest bij diverse gerenommeerde meubel- ondernemingen in de functies Sales, Interieurontwerp en Management. Remco ziet zichzelf nog altijd als een echte ‘’passionele meubelboer‘’.

Erkenning

Remco Koedam is toegelaten tot de Nobtra, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers en heeft tevens de erkenning “ Trainer-NOBTRA®” verworven.

De Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA), heeft tot doel beroepstrainers te (doen) erkennen, toetsen en ontwikkelen, alsmede te inspireren en te binden.

De uitdaging

Het is mijn ambitie om de nieuwe en huidige generatie professionals in met name de commerciële sectoren vernieuwende inzichten te geven over het ”nieuwe tijdperk” op het gebied van sales.
De reden hiervoor is dat steeds meer bedrijven ervaren dat profilering in de markt steeds lastiger wordt omdat zij door de bril van de klant steeds meer op elkaar gaan lijken. Ook prijsstelling vormt geen substantieel onderscheid meer.

Binnen het verkoopproces zie je dat het creëren van een vertrouwensrelatie een steeds belangrijker element wordt. En deze vertrouwensrelatie wordt niet langer uitsluitend gemeten op functionele gronden zoals beroepsmatige, productinhoudelijke of organisatorische kennis, maar des te meer door de persoonlijkheid van de verkoper/accountmanager.

Het creëren van een vertrouwensrelatie is tenslotte het fundament voor het ontstaan van het gunningproces.

“Open de deur, bel gerust, veranderen doe je met elkaar”, Remco Koedam


Neem contact met ons op!

Training en advies om organisaties (op commercieel gebied) beter te laten presteren!